Repülőnap Szeged

Börgöndi Repülőnap 2022. Légiparádé repülőnap repülőnapok repülőshow Szeged Szegedi International Air Show.


Kecskemeti Repulonap 2013 Air Race Rainbow Sky Kecskemet

Nem szokványos zajt lehetett hallani tegnap este Szegeden egy Gripen vadászbombázó húzott el a város felett.

. Mint kiderült a gép egyenesen Kecskemétről repült ide majd tett pár kört és mivel ma kezdődik a szegedi nemzetközi repülőnapok. Október elején kezdődik a magyar férfi elsőosztályú kosárlabda bajnokság 2022-2023-as idénye. Minden kedves érdeklődőt várunk sok szeretettel a Légiparádéra.

A Kiki Kendall Culler kapitány beceneve hívójele ha hallják ezt a nevet a környezetében mindenki tudja kiről van szó. Cikkünkben megnézzük az elmúlt idényben NBI A. 38 év szolgálat után néhány napja nyugdíjba ment a Hawaii Airlines első női kapitánya Kendall Kiki Culler.

Albatrosz Légiparádé Székesfehérvár 2022. Légiparádé repülőnap repülőnapok repülőshow Szeged Szegedi International Air Show szegedi repülőnapok szegedi repülőnapok és légiparádé 2022. 0800 - 1 perc Több mint 1300 határsértő próbálkozott megyénkben Makón is fogtak migránsokat.

Ha szeptember második vasárnapja akkor minden évben csodás vasmadár különlegességek lepik el az eget Székesfehérvár felett. Újból Csabdin forgatják a tévés realityt. A csapatok gőzerővel készülnek hamarosan edzőmeccsek és tornák követik egymást a gárdák folyamatosan jelentik be az új igazolásaikat.

1 day agoÜzemanyagellenőrzés miatt tett pár kört egy Gripen Szeged felett tegnap este. Visszatért a Fejér megyei községbe a TV2 stábja júliustól itt készítik a népszerű valóságshow a Farm VIP harmadik évadjának televíziós produkcióját. Csoportban szerepelt együtteseket működtető gazdasági társaságok 2021-es.

A Szeged International Airshow hagyományaihoz híven a látogatók sétarepüléseken is részt vehetnek helikopterről repülőgépről vagy akár hőlégballonból csodálhatják meg a várost és környékét írták a szervezők.


Tihany Laevender Natural Landmarks Outdoor Landmarks

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel